Dola Organik Üzüm Pekmezi 620 g Soğuk Pres, Şeker İlavesiz.
Üzümün gıda olarak yetiştirilmesinin tarihi M.Ö. 5500’lü yıllara kadar uzanmaktadır. Üzümün bitkisi olan asmanın anavatanı Anadolu ve Kafkaslardır. Anadolu’da üzüm yetiştiriciliği Hititlere kadar uzanmaktadır.
Anadolu’nun bu eşsiz lezzetlerinden Kara Üzüm meyvelerini özenle seçerek geleneksel tadı, yoğunluğu, doğallığı ve zengin içeriği koruyarak DOLA ORGANİK KARA ÜZÜM ÖZÜ’nü üretiyoruz.
Dola Organik Kara Üzüm Özü, kara üzümlerden soğuk infüzyon yöntemiyle; buharlı vakum altında, yüksek ısıya maruz kalmadan doğal yapısı korunarak el değmeden üretilmektedir. Bal kıvamında yoğunluğu olan meyvenin saf doğal halidir.
*Katkı, koruyucu, kıvam artırıcı, renklendirici, glikoz, içermez.
*Soğuk pres (infüzyon) yöntemi ile üretilir.
*Vegan beslenme için uygundur.
*İlave şeker içermez, tadı meyvenin doğal tadından gelir.
Kullanım Şekli : Dola Kara üzüm özü, nefis tadı ile kahvaltıda ekmeğe sürerek ya da kaşıkla tüketilir.
İçindekiler ; Organik Üzüm
Organik Üzüm Özü : Üzüm meyvesinin vakumlanması yöntemi ile koyulaştırılması sonucu elde edilir.
Saklama Koşulları : Rutubetsiz, güneş görmeyen ortamda ağzı kapalı olarak muhafaza edilmesi önerilir.
Dikkat Güneşten uzak, serin, kuru ve kokusuz ortamda muhafaza ediniz.
Türk Gıda Kodeksine uygundur. Menşei Türkiye
Enerji ve Besin Öğeleri 100 G’da Enerji ( Kcal/kj) 280/1172 - Yağ (g) 0,4 – Doymuş Yağ (g) 0,1- Lif (g) 0,7 – Sodyum (mg) 3 - Karbonhidrat (g) 70 – Şeker (g) 68 - Protein (g) 0 – Tuz 0
Kontrol ve Sertifikasyon Kuruluşu CTR Uluslararası Belgelendirme ve Denetim Ltd. Şti.
TC 5262 Sayılı Organik Tarım Kanunu ve 27676 sayılı resmi Gazetede yayımlanan Organik tarımın Esasları ve Uygulamasına İlişkin Yönetmelik esaslarına uygun olarak sertifikalandırılmıştır.
Raf Ömrü 2 yıl
ENEJİ ve BESİN ÖĞELERİ (100g’da) | |
Enerji (Kcal/Kj) |
280 / 1172 |
Yağ (g) |
0,4 |
Doymuş Yağ (g) |
0,1 |
Lig (g) |
0,7 |
Sodyum (mg) |
3,0 |
Karbonhidrat (g) |
70 |
Şeker (g) |
68 |
Protein (g) |
0 |
Tuz (g) |
0 |