310,00 TL
-
Dola Keten Tohumu 400 gr Glutensiz, Vegan, Doğal
-
Keten Tohumu, Ortadoğu ve Hindistan’a özgü bir bitkidir. 30.000 yıldan bu yana kullanılan keten bitkisinin, sadece liflerinin kendine has bir tarihi vardır. Yaklaşık 150 cm yüksekliğe kadar büyüyen keten bitkisi, tohumları içeren yuvarlak meyveler verir. Keten tohumu yağı, kapsülü, bütün ve ayıklanmış tohumları gibi pek çok formuna ekmek ya da müslide, muffin ve kahvaltı barlarında rastlanabilir. Omega 3, vitaminler ve besleyici temel maddelerden birçoğunu içinde barındıran keten tohumu son derece besleyici bir besindir.
-
Keten Tohumu Nasıl Kullanılır? Tane, sıvı, yağ ve öğütülmüş halde kullanılabilen keten tohumu en kolay yoğurda karıştırılarak ya da bal ile de tatlandırılarak tüketilebilir. Fakat kilo vermek isteyenlere bal ya da yoğurt yerine su ile tüketilmesi önerilir. Bir diğer kullanım şeklide salatalara eklenmesidir.
-
Ürün Uyarıları Lifli yapısı gözetilerek bol su ile tüketilmesi önerilmektedir.
-
Vegan beslenme için uygundur.
-
Gluten içermez.
-
Çölyak hastalarının kullanımı için uygundur.
-
İçindekiler Keten Tohumu
-
Enerji ve Besin Öğeleri 100 G’da Enerji ( Kcal/kj) 534/2234 - Yağ (g) 42 – Doymuş Yağ (g) 3,7 - Lif (g) 27,0 - K.hidrat (g) 29,0 – Şeker (g) 1,6 - Protein (g) 18,0– Tuz 0,01
-
Dikkat Güneşten uzak, serin, kuru ve kokusuz ortamda muhafaza ediniz.
-
Türk Gıda Kodeksine uygundur. Menşei Rusya
ENEJİ ve BESİN ÖĞELERİ (100g’da) | |
Enerji (Kcal/Kj) |
534 / 2234 |
Yağ (g) |
42 |
Doymuş Yağ (g) |
3,7 |
Lig (g) |
27 |
K.hidrat (g) |
29 |
Şeker (g) |
1,6 |
Protein (g) |
18,0 |
Tuz (g) |
0,01 |
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!