130,00 TL
Dola Glutensiz Çiğ Karabuğday Unu (750 gr) ile Lezzetli ve Sağlıklı Tarifler!
Doğal, katkısız ve glutensiz Dola Çiğ Karabuğday Unu ile ekmek, börek, kek ve kurabiye gibi birçok lezzete imza atın. Çölyak hastaları ve glutensiz beslenenler için de ideal olan bu ürün, besin değeri yüksek ve doyurucu tarifler hazırlamanıza yardımcı olur.
Neden Dola Çiğ Karabuğday Unu Tercih Etmelisiniz?
- %100 doğal ve katkısızdır.
- Özel taş değirmenlerde öğütülerek elde edilir.
- Gluten içermez.
- Protein ve lif bakımından zengindir.
- Daha açık renkte ve ipeksi bir dokuya sahiptir.
- Çok amaçlı kullanılabilir.
- Çölyak hastaları için uygundur.
- Güneşten uzak, serin, kuru ve kokusuz ortamda muhafaza edilmelidir.
- Türk Gıda Kodeksine uygundur.
Dola Çiğ Karabuğday Unu ile Neler Yapabilirsiniz?
- Ekşi mayalı ekmek
- Börek
- Kek
- Kurabiye
- Gözleme
- Pancake
- Kraker
- Krep
- Çorba
- Salata
Dola Çiğ Karabuğday Unu ile Lezzetli ve Sağlıklı Tarifler için Hemen Sipariş Verin!
ENEJİ ve BESİN ÖĞELERİ (100g’da) | |
Enerji (Kcal/Kj) |
367/1534 |
Yağ (g) |
4,2 |
K.hidrat (g) |
70,7 |
Protein (g) |
11,6 |
Tuz (g) |
0,01 |
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!