Dola Glutensiz Burgu Makarna 300 gr Fusulli Pasta
Dola Gıda olarak uzun AR-Ge çalışmalarımız sonrasında lezzet harikası, karabuğday ve kinoalı makarnamızı üreterek sizlere sunuyoruz.
*Lezzetli,
*Koruyucu ve renklendirici içermez.
*Vegan beslenme için uygundur.
*Glutensiz sertifikalıdır.
*Yumurta içermediğinden yumurta alerjisi olanlar için uygundur.
*Çölyak hastalarının kullanımı için uygundur.
İçindekiler Pirinç Unu, Mısır Nişastası, Çiğ Karabuğday Unu, Kinoa Unu, Sorgum Unu
Tarif Orta boy bir tencereye 8 bardak su koyulur, yüksek ateşte su kaynayana kadar bırakılır, kaynayan suyu bir silme yemek kaşığı su eklenir ve 300 gr DOLA GLUTENSİZ MAKARNA konulur. Makarna yüksek ateşte pişirilirken tencerenin kapağı açık bırakılır. İlk birkaç dakika yapışma olmaması için 3-5 defa karıştırılır. İsteğe bağlı olarak 7-10 dakika yüksek ateşte pişirilen makarna yıkanmadan süzgeç ile süzülür. Tencerede hazırlanan yağda birkaç tur çevrilerek isteğe bağlı sos ile servis edilir.
Uyarı: Makarna üzerindeki renk farklılıkları makarna içeriğinin doğal yapısından kaynaklanmaktadır. Bozulma, bayatlama belirtisi değildir.
Enerji ve Besin Öğeleri 100 G’da Enerji ( Kcal/kj) 351/1468 - Yağ (g) 0,72 – Doymuş Yağ (g) 0 - K.hidrat (g) 81,10 – Şeker (g) 0 - Protein (g) 5,04 – Tuz 0,48
Dikkat Güneşten uzak, serin, kuru ve kokusuz ortamda muhafaza ediniz.
Türk Gıda Kodeksine uygundur. Menşei Türkiye
Raf Ömrü 2 yıl
ENEJİ ve BESİN ÖĞELERİ (100g’da) | |
Enerji (Kcal/Kj) |
351 / 1468 |
Yağ (g) |
0,72 |
Doymuş Yağ (g) |
0 |
K.hidrat (g) |
81,10 |
Şeker (g) |
0 |
Protein (g) |
5,04 |
Tuz (g) |
0,48 |