-
Barilla Castellana nedir?
-
Her çağın, makarna kültüründe farklı bir etkisi vardır. Castellane, 1987'de Parmalı ünlü makarna üreticisi Carlo Mori tarafından Ortaçağ'da kadınların giydiği eteklerden esinlenerek, Barilla için tasarlanmış bir makarna şeklidir.
-
Barilla Castellane'nin yapısı, sebzeli ve peynirli soslar için idealdir.
-
Özel formu sevdiklerinizle değerli anlar paylaşmanız için hazırlandı.
-
Castellane Makarna Tarifi: Barilla Castellane şekli sayesinde fırında da mükemmel sonuç verir. Fırında beşamel sos gibi krema kıvamında soslar ile de kullanabilirsiniz.
-
Barilla Castellane Pişirme Önerileri: Bol miktarda suyu tuz ekleyerek kaynatın. Kaynayan suya makarnalarınızı atıp 9 dakika boyunca ara sıra karıştırarak pişirin. Süzün ve sudan geçirmeyin.
-
Barilla Collezione serisi, makarnayı gurme bir tabağa dönüştürür.
-
Bronz kalıpla üretilen Barilla Collezione serisinden Castellane mükemmel sos tutuş özelliğine sahiptir. Sebzeli ve peynirli soslar için idealdir.
-
Barilla Castellane 9 dakikada hazır olur.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!