Buğday ununa Mor Meyve ve Sebze Ekstreleri ilave edilerek buğday ununa fonksiyonel özellik kazandırılmıştır. Her türlü hamur işlerinizde kullanabilirsiniz. Buğday ununa ilave edilen Mor Meyve ve Sebze Ekstreleri nedeniyle koku ve tat değişikliğine neden olmaz. Yapacağınız ürünün asitlik ve bazlık değerlerine göre renkte değişmeler olabilir.
Buğday unu (Gluten içerir)
Mısır Nişastası
Mor Meyve ve Sebze Ekstreleri (Siyah Havuç, Karadut, Aronya, Böğürtlen ve Bamya Çiçeği)
Enerji(Kcal/Kj) 1465/350 - Yağ (g) 1 - Doymuş Yağ (g) 0,4 – K.hidrat (g) 76,3 - Şekerler (g) 2 - Lif (g) 3,1 - Protein (g) 10,4 - Tuz (g) 0,2
Değerler ortalama bir yetişkinin Referans Alım düzeyini belirtir. (8400 kj/2000 kcal) Bildirilen tuz miktarı ürünün doğasından kaynaklanmaktadır.