46,90 TL
-
Dr.Oetker Sade Kek Karışımı lezzetli ve özel bir üründür. Tatlı ve tuzlu birçok tarif için baz özelliği taşır. Klasik kek yapımı için idealdir. Üzümlüden havuçluya, kakaoludan ayvalıya kadar pek çok kek tarifi için veya poğaçadan patatesli keke kadar farklı kek tarifleri için uygundur. Kabartıcısı içindedir, ilave gerektirmez.
-
Klasik olarak hazırlanmış sade kek karışımına Dr.Oetker’in Pudra Şekeri veya Dekor Şekerleri ile süslemeler yapılabilir. Ayrıca ambalajın iç yüzünde birbirinden değişik ve lezzetli tarifler yer almaktadır.
-
Çırpılarak hazırlanan hazır tatlılarda, keklerde veya kremalarda (dondurma, pasta kreması, krem şanti, crème olé gibi) çırpma kabına önce sıvının konulması çırpılan malzemenin daha homojen karışmasına yardımcı olur. Böylece kabın dibinde ürün tozu kalmaz.
-
Elektrikli el çırpıcı kullanırken, ilk 1 dakika düşük devirde çırpma yapmak daha sonra belirtilen yüksek devirlere geçmek ve yine bu ilk aşamada mikseri çırpma kabının içerisinde 90 derece dik tutmak, sıçrama ve tozuma olmasını engeller.
-
İçindekiler Buğday unu, kabartıcılar (sodyum pirofosfat, sodyum bikarbonat), tuz.
-
Kullanım Önerileri Tarife göre ilave edilecekler : 4 yumurta 2 su bardağı ( 350 g) toz şeker 1 su bardağı ( 200 ml) süt 125 g yumuşak margarin ½ su bardağı ( 100 ml) sıvı yağ 1 poşet Dr. Oetker Şekerli Vanilin Arzuya göre 1 portakal veya limon kabuğu rendesi Hazırlanışı : 1) Yumurta ve şekeri beyazlaşıncaya kadar, yaklaşık 3 dakika çırpın.Üzerine kalan diğer malzemeleri ilave ederek, önce yavaş daha sonra hızlı devirde toplam 3 dakika daha çırpın. 2) Margarin ile yağlanmış, 20 cm çapındaki ortası delik kalıba veya 28 cm çapındaki yuvarlak kalıba veya 35x25 cm boyutlarındaki tepsiye dökerek, belirtilen fırın ayarında 35-45 dakika pişirin. 3) Fırından aldığınız keki 10-15 dakika soğuttuktan sonra kalıptan çıkarın. Tamamen soğuyunca, üzerine Dr. Oetker Pudra şekeri serpin ve dilimleyerek servis yapın.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!