110,00 TL
-
Basmati pirinç, Dola ile eşsiz bir lezzete kavuşuyor. Doğal bir aromaya ve kendine has ince, uzun bir yapıya sahip olan Dola Basmati Pirinç, pişirildiğinde lezzetinin yanı sıra tane tane olmasıyla da öne çıkıyor.
-
Dola Basmati Pirinç, salata, çorba ya da farklı et yemekleriyle servis edilebildiği gibi, çeşitli baharatlarla da uyum sağlıyor.
-
Düşük / az yağ, az doymuş yağ, şeker ve sodyum içerir.
-
Yüksek fosfor kaynağıdır.
-
Kullanım Önerileri, Pilavınızın tane tane ve lezzetli olması için pirincinizi bolca yıkayarak üstündeki nişastalardan arındırın. Ardından yaklaşık yarım saat ılık suda bekletin ve kavurmadan önce suyunu iyice süzerek alın. Böylece pişirme süresi kısalır, pilavınız daha lezzetli ve besleyici olur. Pişerken su çeken bir tür olan basmati pirincin daha fazla suyla pişirilmesi gerekiyor. Pilavı pişirirken içine bir miktar limon suyu eklerseniz rengi beyazlaşır.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!